Politie zoekt persvoorlichter via Youtube

Omdat één van de drie persvoorlichters doorstroomt naar een andere functie, is Politie Hollands Midden op zoek naar een opvolger. Geïnteresseerden hoeven niet in de pen te klimmen, maar moeten hun camera pakken. De wervingsfilm is te zien op www.youtube.com/hollandsmidden. Wie belangstelling voor de functie heeft, moet dat kenbaar maken via een eigen Youtube film, waarin de sollicitant laat zien waarom juist hij of zij gekozen moet worden. De drie meest aansprekende kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek. Voor deze functie is de politie op zoek naar net afgestudeerde HBO-ers die de opleiding journalistiek of communicatie hebben gevolgd.De vacaturetekst staat op www.politie.nl/hollands-midden.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×