Twee nieuwe groepen 'Leidse Sleuteltjes' van start

‘De Leidse Sleuteltjes’, het bekende kinderkoor van de Sleutelstad, start vanaf 10 maart met twee nieuwe groepen. ‘De Sleuteltjes’ zijn vooral bekend geworden door liedjes zoals ‘Dikkertje Dap’, ‘Het stekelvarkentje’ en ‘Fluitketeltje’ en gaven diverse voorstellingen, waaronder een optreden voor Koningin Beatrix. De nieuwe groep starters is bestemd voor kinderen van 5 tot en met 7 jaar. De tweede groep is voor de leeftijd van 8 tot en met 11 jaar. Naast het plezier in zingen, zangles, stem- en ademoefeningen, wordt er gerepeteerd voor diverse optredens. Ook wordt er komend najaar een cd gemaakt met Sinterklaas- en Kerstliedjes. De repetities vinden plaats in de Morsstraat 62. Meer info en aanmelden: www.deleidsesleuteltjes.nl.

De Leidse Sleuteltjes, foto: PR.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×