Eerste Leidse Stukafest groot succes

De eerste editie van het Leidse Stukafest vond afgelopen donderdag plaats en was een groot succes. Ruim 400 bezoekers togen van studentenkamer naar studentenkamer voor een muzikale of theatrale ontvangst. Met een overdonderend slotfeest in het LVC durven de organisatoren het festival absoluut geslaagd te noemen. Wethouder de Jan Jaap de Haan opende het festival, dat opgeluisterd werd met muziek van jazz quintet Quincy, een ijskoningin op stelten en poffertjes. De Haan verlootte de enige echte Stukafest-fiets onder de bezoekers. Daarna gingen de bezoekers naar een van de 17 studentenkamers voor een voorstelling of ‘concert’. De sfeer was goed en zowel het publiek als de artiesten waren razend enthousiast.

Volgend jaar februari zal de tweede Leidse editie van het festival plaatsvinden. Enthousiastelingen die graag willen besturen en het festival volgend jaar willen mogelijk maken, kunnen voor meer informatie mailen naar: leiden@stukafest.nl.

Meer info: www.stukafest.nl.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×