Berry geeft uitleg aan een bezoekster, rechts zus Marian; foto: PR.

Duo-expositie van broer en zus bij Libertas

Berry Helder en zijn zus Marian zijn beiden geboren in Bandung, het vroegere Nederlands-Indië en opgegroeid in een kunstzinnige, creatieve familie. In het servicecentrum Lorenzhof Libertas is het werk van de Helders bijeen gebracht in een duo-expositie. Berry was tot 2006 werkzaam als graveur. Hij schildert in gouache en olieverf de natuur rondom de stad, de drukte en het lawaai voorbij. Zijn zuster toont mandala’s, die ze heeft ontworpen en die, naast portrettekenen en boetseren, haar grote hobby zijn. Marian, die haar inspiratie juist uit het contact met mensen haalt, werkt met verschillende materialen en technieken.

De tentoonstelling loopt tot 5 mei in het Servicecentrum Lorentzhof Libertas Leiden, Herenstraat 61 en is op werkdagen geopend tussen 9.00 en 13.00 uur.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×