De Watervlo meert aan bij Leidse Zijlsingel

‘De Watervlo’ is een educatieschip met een interessante en interactieve tentoonstelling. Leerlingen van groep vijf en zes van het basisonderwijs kunnen spelenderwijs op het schip kennismaken met allerlei aspecten van watergebruik, zuivering en besparing van water. De kinderen zijn hiervoor uitgenodigd door de Milieudienst West-Holland, in samenwerking met de gemeenten in Holland-Rijnland en Rijnstreek. Op de woensdagmiddagen is de tentoonstelling open voor publiek. ‘De Watervlo’ zal van 2 tot en met 17 maart voor anker liggen bij de Zijlsingel, ter hoogte van de Schrijversbrug. Meer info: www.reinwater.nl/watervlo en www.tripleee.nl.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×