Je eigen Soap maken bij Leidse Jeugdtheaterschool

De Jeugdtheaterschool Leiden e.o. start in maart met twee nieuwe cursussen voor jongeren van 14 tot 20 jaar. Deze cursussen zijn kort, maar intensief, omdat veel jongeren niet een heel jaar aan een cursus vast willen zitten. Onder professionele begeleiding wordt er geacteerd, met video gewerkt en worden er dialogen geschreven, met als eindresultaat: een eigen ‘Soap’. De tweede cursus heet ‘Productie’. Hierbij wordt een voorstelling door de leerlingen zelf geschreven, op basis van eigen ervaringen en creativiteit. De voorstelling wordt vervolgens niet alleen in Leiden gespeeld, maar ook daarbuiten en zelfs in het buitenland aangeboden. De Jeugdtheaterschool Leiden houdt geen audities voor de cursussen. Wie gemotiveerd is zal in de cursus de eigen talenten ontdekken en ontwikkelen. Inschrijven en meer info: www.jtsleiden.nl.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×