Maak groene dromen waar

In oktober hebben er enkele “Lekker Groen-avonden” plaatsgevonden in Leiden en Teylingen. Tijdens die bijeenkomsten konden de deelnemers hun groene dromen voor de toekomst van Leiden en omgeving benoemen. Komende donderdagavond worden die dromen vertaald in haalbare ideeën voor projecten. Deze projecten kunnen mogelijk dienen als bouwstenen voor het Biodiversiteits Actie Plan Leiden en omstreken. De bijeenkomst vindt plaats in Scheltema en is een initiatief van de Milieudienst West- Holland, de gemeente Leiden en de provincie Zuid-Holland. Voorafgaand verzorgt de Ideewinkel een maaltijd.

Wie de avond en/of de maaltijd wil bijwonen, kan zich tot aanstaande maandag opgeven via www.ideewinkel.nl. Bij de aanmelding kan ook de droom worden vermeld, waarvoor de deelnemer zich wil gaan inzetten.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×