Snelheidscontrole levert 880 overtredingen op

Tijdens snelheidscontroles in Leiden en Voorschoten zijn 880 overtredingen geconstateerd. De controles duurden twee weken en begonnen op maandag 16 februari. Er werd gecontroleerd op de Plesmanlaan, Oegstgeesterweg, Warmonderweg, Ommendijkseweg Haagweg, Hoge Rijndijk, Willem de Zwijgerlaan in Leiden en de Generaal Spoorlaan en Leidsewegin Voorschoten. In totaal passeerden 14533 voertuigen de radarwagens. Maar 6% daarvan reed te hard. De grootste snelheidsduivel werd gevonden op de Ommedijkseweg. Deze automobilist reed daar maar liefst 94km/u.Het grootste aantal overtredingen staat op naam van de Willem de Zwijgerlaan en Plesmanlaan waar 14 en 17 procent van de voortuigen te hard reed.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×