Leidenaar 90 dagen vast voor diefstal in Oegstgeest

In de eerste twee maanden van dit jaar heeft de politie van Oegstgeest drie mannen aangehouden op verdenking van het plegen van een woninginbraak en een poging daartoe. Het gaat hier om twee Leidenaren van 25 en 28 jaar en een 22-jarige man uit Oegstgeest. De 28-jarige Leidenaar is in bewaring gesteld voor 90 dagen, vanwege een inbraak in een woning aan de Rembrandt van Rijnlaan in Oegstgeest. Deze inbraak, waarbij er ondermeer sierraden werden gestolen, vond plaats in augustus vorig jaar . De andere Leidenaar deed een poging tot inbraak bij een woning aan de Hazenboslaan, eveneens in Oegstgeest. De man werd na zijn voorgeleiding bij de rechter-commissaris weer op vrije voeten gesteld evenals zijn 22-jarige handlanger.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×