Hardloopwedstrijd Zorg & Zekerheid Circuit groot succes

Gisteren is de vierde hardloopwedstrijd in het Zorg en Zekerheid Circuit gelopen. De wedstrijd werd georganiseerd door Leiden Road Runners Club en vond plaats door het park Cronesteijn en het landelijk gebeid van Zoeterwoude. Ruim 1000 lopers volbrachten de drie verschillende afstanden, waarbij de regionale toppers zoals Menno Beck, Said Kanfanoui en Michael Woerden mooie tijden liepen. Silke Schmidt schreef bij de dames de vijf kilometer op haar naam, gevolgd door de twee zusjes Corinde en Karlijn van Es. Het enthousiaste publiek, de vele lopers en 100 vrijwilligers zorgden voor een zeer geslaagde loop. Meer info en volledige uitslag: www.lrrc.nl en www.zorgenzekerheid-circuit.nl . Foto: PR.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×