Dronken bromfietser veroorzaakt schade

Zondagavond, rond 23.55 uur, vergat een 18-jarige Leidse bromfietser voorrang te verlenen aan een automobilist op de kruising van het Schuttersveld met de Rijnsburgersingel. Gelukkig was er alleen materiële schade. De bromfietser had te veel alcohol gedronken en zag de zaken niet meer helemaal helder. De nacht daarvoor werd een 17-jarige scooterrijder uit Voorschoten van de weg gehaald; met een flinke slok op reed hij over de Breestraat. Vrijdagavond, rond 21.10 uur, hield de politie een 41-jarige Leidenaar aan. De man had de hoeveelheid toegestane alcohol in het verkeer fors overschreden en werd van de Sieboldstraat geplukt.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×