Lesinstructeur autorijschool geschopt en geslagen

Vrijdag 27 februari, rond 18.10 uur, werd een lesinstructeur van een autorijschool geschopt en geslagen, omdat zijn leerling te lang voor het verkeerslicht stond te schutteren. Een automobilist ergerde zich en begon vanuit een opengedraaid autoraampje te schelden. De instructeur schold terug, waarop de inzittenden van de andere auto uitstapten en de man mishandelden. De situatie vond plaats op de Schipholweg, bij het stoplicht vanuit de richting van de Willem de Zwijgerlaan, voor de tunnel onder het station. De politie vraagt getuigen, die iets kunnen vertellen over de mishandeling en de auto van de verdachten, bijvoorbeeld het kenteken, zich te melden op 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×