Discussieavond Programma Binnenstad & Nota Bereikbaarheid

Aansluitend op de openbare algemene jaarvergadering van Vereniging Pancras-West, vindt er morgenavond een discussie over het Programma Binnenstad en de Nota Bereikbaarheid plaats. Jeannot Waisvisz, die programmamanager van de gemeente is, licht de achtergronden van het programma Binnenstad toe. Daarbij staat hij ook stil bij de effecten daarvan, voor met name de Kaasmarkt. Verder gaat hij in op de procedure van het programma en de mogelijkheden daarop in te spreken. Hierna is er ruimte voor discussie.

De avond vindt plaats in de Burggravenzaal van Koetshuis De Burcht. De vergadering begint om 20.00 uur en de discussiebijeenkomst om 20.45 uur.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×