'Daisy Bell' foto: PR.

Rob Agerbeek terug in Leiden bij Jazz on Sunday

Pianist Rob Agerbeek is al vanaf de oprichting in 1977, een graag geziene en beluisterde gast bij Jazz on Sunday. Aanstaande zondag keert Agerbeek weer eens terug naar de Sleutelstad, deze keer in gezelschap van drummer Ben Schröder en zangeres ‘Daisy Bell’ (Daisy Oosterhuis). Agerbeek zit al meer dan 40 jaar in het vak en speelt samen met zijn trio ruim 25 jaar succesvol in binnen- en buitenland. Het belooft weer een swingende middag te worden met diverse stijlen ritmische jazz en boogie woogie.

Het concert vindt plaats op zondag 8 maart in café de Grote Beer in de Rembrandtstraat en begint om 15.30 uur. Meer info: www.jazzonsunday.nl.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×