Introductiemiddag circuitfitness voor 50+ers

Fitnesscentre Fysiek organiseert komende vrijdagmiddag een gratis introductiemiddag circuitfitness voor 50+ers. Tijdens een proefles kunnen de deelnemers dan kennismaken met allerlei onderdelen uit het cursusprogramma, die gericht zijn op het trainen van kracht en conditie. Ook kunnen ze een gratis Health Check ondergaan, waarbij gekeken wordt naar hun fitheid en fitaliteit. Aan de hand daarvan krijgen ze een persoonlijk advies. Deelname kan vanaf 19,95 euro per maand. Begeleiding op afspraak is gratis. Fitnesscentre Fysiek is te vinden aan Hoge Rijndijk 68-70. De gratis kennismakingsmiddag komende vrijdag duurt van 14.00 tot 16.00 uur. Op www.fysiek.com is meer informatie te vinden.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×