Op de foto ziet u Karin Kops Sensei (rechts) met een leerling van de dojo, die haar vastgegrepen heeft. Ze verdedigt zich door deze grijpaanval af te weren. Tegelijkertijd geeft zij haar belager een elleboogstoot. (Foto: PR).

Workshop karate en zelfverdediging voor dames

Dames die kennis willen maken met karate, kunnen komende zondagavond terecht bij Phoenix. Deze karateschool organiseert dan ter gelegenheid van Internationale Vrouwendag een gratis kennismakingsles karate en zelfverdediging. De deelneemsters ervaren tijdens deze les hoe zij hun lichaamshouding en stemgebruik effectief kunnen inzetten, om bedreigende situaties te voorkomen of af te wenden. Ook leren ze enkele karate- en zelfverdedigingstechnieken, die in noodsituaties toe te passen zijn.

Na de workshop geven leden van Phoenix een korte demonstratie karate en zelfverdediging. De workshop wordt tussen 19.30 en 20.45 uur gegeven door Karin Kops Sensei, en vindt plaats in de gymzaal van de Weerklank aan Robijnstraat 100. Op www.karatevoorvrouwen.nl staat meer informatie.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×