Inschrijving Rabobank Wensenfonds 2009 van start

Deze week start de inschrijving voor het Rabobank Wensenfonds 2009. Alle inwoners van Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest, maar verenigingen, stichtingen en instellingen zonder winstoogmerk uit deze plaatsen, kunnen hun wensen kenbaar maken. Rabobank Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest laat door middel van het Rabobank Wensenfonds elk jaar zo’n 25 wensen in vervulling gaan die ten goede komen aan de lokale gemeenschap. De wensen kunnen tot 24 april worden ingediend via www.rabobankwensenfonds.nl. Wie niet over internet beschikt, kan een wens indienen op het wensenformulier. Dit formulier is op te vragen bij het wedstrijdsecretariaat en af te halen op de Rabobankvestigingen in Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest.

Eind april gaat de jury van het Rabobank Wensenfonds om de tafel zitten om een vijftigtal wensen te nomineren voor de publieksjurering. In de periode van half juni tot en met eind augustus is het woord aan de inwoners van Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest. Iedereen mag zijn/haar stem uitbrengen op een favoriete wens. Dit kan te zijner tijd via de website van het Rabobank Wensenfonds en via stemformulieren die te verkrijgen zijn bij de Rabobank-vestigingen in Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest. Half september worden de winnaars bekendgemaakt. De uitvoering van de wensen staat gepland vanaf september 2009 tot en met februari 2010.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×