Henk Meijer regionaal commandant Brandweer

De heer H.E.N.A. (Henk) Meijer gaat per 15 maart aan de slag als kwartiermakerregionalisering Brandweer. Dit heeft het Dagelijks Bestuur van de Veiligheidsregio Hollands Midden onlangs besloten. Het bestuur adviseert het Algemeen Bestuur verder om de heer Meijer voor de periode van 1 juli tot en met 31 december van dit jaar te benoemen tot commandant van de regionalebrandweer Hollands Midden. Er is vervanging nodig, omdat de huidige regionaal commandant Foort van Oosten op 1 juli met pensioen gaat. De heer Meijer was de afgelopen twee jaar gedetacheerd als brigadegeneraal en directeur operaties bij de Koninklijke Marechaussee. Daarvoor was hij lidvan de korpsleiding van Politie Hollands Midden.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×