Nieuw slagwerk K&G in gebruik genomen

De tamboers en slagwerkers van Show- and Marchingband K&G spelen sinds woensdag op nieuwe instrumenten. Het instrumentarium is afkomstig van Vancore Percussion Instruments B.V. uit Joure. Deze organisatie liet op 14 december tijdens het concert in de Pieterskerk weten, dat K&G de speciaal ontwikkelde instrumenten in bruikleen zou krijgen, nu de vereniging in financiƫel noodweer verkeerde. Het instrumentarium, bestaande uit twaalf trommels en een bass drum moest toen nog gemaakt worden.Afgelopen woensdagavond was alles klaar. Tijdens de repetitie droeg sales manager Martijn van der Kolk van Vancore de slagwerkinstrumenten over aan het bestuur van K&G. Daarna ondertekenden beide partijen de bruikleen- en samenwerkingsovereenkomst.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×