Interim-directeur Lakenhal aangesteld

Peter Berns (1950) start op 1 april aanstaande als interim-directeur van de Lakenhal, vanwege het vertrek van directeur Edwin Jacobs naar het Centraal Museum in Utrecht. Jacobs was sinds september 2007 werkzaam voor museum de Lakenhal. Berns heeft ruime ervaring in het interim-management van musea en is directeur van Berns MuseumManagement in Arnhem. Sinds 1995 is hij actief als zelfstandig museumadviseur en project- en interim-manager. Berns werkte voor vele musea, waaronder Museum Het Valkhof, Museum Kröller-Müller, het Nederlands Openluchtmuseum en Museum Boijmans Van Beuningen. De werving voor een nieuwe directeur is al gestart en zal, naar verwachting, nog enkele maanden in beslag nemen.

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×