Docenten ontmoeten toppers

Zo´n 200 docenten van het vmbo en mbo, ontmoeten vandaag enkele toppers uit het bedrijfsleven. Ter gelegenheid van de netwerkdag van Ons Platform maken ze onder andere kennis met twee startende jonge ondernemers van de Best Elektrotechniek en Webklimaattechniek, die vertellen over hun ervaringen met het beroepsonderwijs. Ook chef kok Hans de Bont van restaurant de Moerbei, en Jan Post van de Pepperflow b.v *) vertellen over hun ervaringen. Onder leiding van de plv. directeur van de Kamer van Koophandel Cees Broeksma en Marieke Jas, voorzitter van Ons Platform, wordt gesproken over de succesfactoren waarmee het beroepsonderwijs een bijdrage levert aan jonge beroepsbeoefenaars, en de manieren waarop docenten daaraan een bijdrage kunnen leveren.

Centraal staan Good practices, succesfactoren en positieve ervaringen op het gebied van coaching, didactiek, samenwerking met bedrijfsleven en beroepskeuzebegeleiding. Ons Platform is het samenwerkingsproject van alle vmbo, mbo en hbo instellingen in de regio Leiden, Duin- en Bollenstreek.

Leiden Nieuws


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×