K&G Music Kids houdt open huis

Kinderen die graag muziek maken, kunnen komende zaterdag terecht bij het open huis van K&G Music Kids. K&G verstrekt dan allerlei informatie over de vereniging en het Music Kids programma. Ook kunnen de aanwezigen een repetitie van Jong K&G bijwonen. Het open huis duurt van 11.00 tot 12.00 uur en wordt gehouden in het clubgebouw aan J.C. de Rijpstraat 29. Daarnaast kunnen jongens vanaf 7 jaar gratis en zonder verdere verplichtingen meedoen aan een paar kennismakingslessen. Deze zijn gepland op de zaterdagen 21 en 28 maart en 4 april tussen 11.00 en 11.45 uur. Onder professionele leiding maken de deelnemers kennis met alle instrumenten die K&G heeft. Aanmelden voor deze lessen kan bij Gerard Roorda: roorda@orange.nl.

Tenslotte is K&G ook nog op zoek naar mannen tussen de ongeveer 16 en 35 jaar, die ervaring hebben met het bespelen van de piccolo of dwarsfluit. Zij kunnen mailen naar bestuur@keng-leiden.nl. Op www.keng-leiden.nl is meer informatie te vinden.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×