Getuigenoproep op stoepborden bij Albert Heijn Merenwijk

De politie heeft twee stoepborden geplaatst in de buurt van Albert Heijn in winkelcentrum de Kopermolen in de Merenwijk. Één stoepbord staat bij de Kopermolen en de andere op de Buizerdhorst, waarlangs de twee of drie daders op maandag 16 februari waarschijnlijk gevlucht zijn. De politie hoopt op deze manier mogelijke getuigen van de overval op de supermarkt te kunnen bereiken. De gewapende overval vond plaats ’s morgens vroeg rond 07.00 uur. Twee gemaskerde mannen drongen via de achterzijde de winkel binnen en gingen er met de buit vandoor. De politie vermoedt, dat een derde persoon bij de overval betrokken was.

Getuigen kunnen zich melden via het opsporingsnummer: 071-5249039 of anoniem op 0800-7000.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×