Vragen LL over aanduidingen garages Vijf meiplein

Tijdens de Raadsvergadering van vanavond, zal Daan Sloos van Leefbaar Leiden de verkeerssituatie op het Vijf meiplein aankaarten. Vanwege de langdurige werkzaamheden aan de Vijf meilaan, ervaren de winkeliers een behoorlijke omzetdaling, aldus Sloos. De winkeliers hebben volgens hem begrip voor de situatie, maar zien graag dat hun omzet minder daalt. Ze vermoeden dat een betere aanduiding van de twee parkeergarages bij het winkelcentrum de omzet ten goede komt. Sloos zal er vanavond dan ook op aandringen dat de aanduidingen en verwijzingen naar de garages worden verbeterd, ook vanaf de Churchilllaan richting de Vijf meilaan.

Leiden Nieuws


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×