Lezing en concert in Leidse Volkshuis

Ruud Paauw houdt een lezing over zijn onlangs verschenen boek over de Olympische Spelen. Paauw was in zijn werkzame jaren onder andere sportjournalist, ombudsman en adjunct-hoofdredacteur bij het Leidsch Dagblad. Tijdens de lezing, waarbij oude filmbeelden worden vertoond, zal Paauw ingaan op allerlei ontwikkelingen rond dit grootste sportspektakel ter wereld. Na de pauze is er een optreden van het Leids/Gronings ensemble ‘Fond Sonore’ met Franse en Nederlandse chansons en bekende jazznummers.

De lezing en het concert vinden plaats op zondagochtend 15 maart, aanvang 10.30 uur in de Grote Zaal van het Leidse Volkshuis, Apothekersdijk 33a. De toegang bedraagt 4 euro.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×