'Verlichte gezichten' van Elsbeth Klink.

Verwondering in schoonheid gevangen

Fotografen Elsbeth Klink en Tom Bruggeman exposeren hun werk bij galerie/kapsalon Aderna. Op de expositie, die afgelopen zondag werd geopend, laat Klink een bijzondere serie zien, met de titel ‘Verlichte Gezichten’. Hiervoor fotografeerde zij jongeren in een donker park, die aan het sms’en zijn en waarbij hun gezichten oplichten door hun mobieltje. Daarnaast laat de fotografe werk zien met de titel ‘Raamzichten’, waarbij haar fascinatie voor krassen en druppels op ramen op een bijna sprookjesachtige wijze tot uitdrukking komt. Bruggeman exposeert de fotoserie ‘Straatjutten’, waarbij hij alledaagse dingen observeert en in mooie en spannende composities weergeeft. Beide fotografen weten hun verwondering in schoonheid te vangen.

De expositie loopt tot en met 13 juni in galerie/kapsalon Aderna aan de Morsstraat 33, Leiden.

Meer info: www.foto-expositie.blogspot.com.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×