Kinderen op school in Juigalpa; foto archief Sleutelstad.

Nog enkele plaatsen vrij voor Galadiner Juigalpa 2009

Zoals ieder jaar zal ook nu weer een groots galadiner gehouden worden, waarvan de opbrengst bestemd is voor de ontwikkeling van beroepsopleidingen in Juigalpa, Nicaragua. Voor deze vijfde editie van het ROC Galadiner, bereiden leerlingen van Hogeschool Leiden, Visser ’t Hooft College, Wellantcollege en ROC Leiden, een feestelijk diner en ontvangen zij de gasten voor een verrassend avondvullend programma. Reserveren kan nog tot 24 maart. De kosten, inclusief een wijnarrangement bedragen € 85,- pp. Met de opbrengsten van voorgaande galadiners zijn al een goedlopende loodgieteropleiding en een elektricienopleiding in deze Leidse zusterstad opgezet.

Het diner vindt plaats op woensdag 15 april van 19.00 tot 23.00 uur in de Nieuwe Energie aan de 3e Binnenvestgracht 23 in Leiden.

Aanmelden en meer info: juigalpa@rocleiden.nl.

 

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×