Engels Orgel Hooglandse Kerk door adoptie stap dichterbij

De komst van het Engelse Orgel naar de Hooglandse Kerk, is een stap dichterbij gekomen. Particulieren en bedrijven kunnen orgelpijpen en registers adopteren. Fonds 1818 heeft nu toegezegd het totale bedrag dat dit jaar door die adoptie bijeengebracht wordt, te verdubbelen. Wie een pijp of register adopteert, vindt de naam terug op een op het orgel aangebrachte plaquette. Bovendien krijgen alle sponsors toegangskorting bij concerten, een cd met de klanken van het nieuwe orgel en een periodieke nieuwsbrief. Op www.cathedralorgan.nl staat meer informatie. Daar is ook te zien welke pijpen en registers beschikbaar zijn.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×