Milieudienst tekent verklaring Bedrijfsinterne Milieuzorg

Derk Eskes, de directeur van de Milieudienst West-Holland, heeft gisteren de nieuwe Verklaring Bedrijfsinterne Milieuzorg ondertekend. Hierin zijn de doelen van de Milieudienst vastgelegd, met betrekking tot de bedrijfsvoering. Bedrijfsinterne milieuzorg houdt in dat alle handelingen die het bedrijf verricht, zo worden uitgevoerd dat ze zo min mogelijk schade of overlast voor het milieu opleveren. Hoe milieuvriendelijk een organisatie is, kan worden nagegaan met behulp van de Milieubarometer.

Eén van de doelen van de Milieudienst West-Holland is het verminderen van de CO2 uitstoot met 5% per medewerker per jaar. Verder print de organisatie zo min mogelijk en vindt het werk-werkvervoer grotendeels op de fiets plaats. De Milieudienst verwacht dat deze bezuinigingen ook de nodige kostenbesparingen zullen opleveren.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×