Leidse pedofiel doet aangifte tegen anti pedo website

Een huisgenoot van de voorzitter van ‘pedopartij’ PNVD gaat morgen aangifte doen tegen de antipedosites dutchpredators.org en stopkinderseks.nl. Dat schrijft DePers.nl vandaag. De 23-jarige Leidenaar kwam er vanmorgen achter dat hij op dutchpredators.org staat. Onder zijn foto staat dat hij op 17-jarige leeftijd is veroordeeld en verplicht een psychologische behandeling moest ondergaan. De man zegt in De Pers nooit veroordeeld te zijn voor enig zedendelict. “Ik ben wel in behandeling geweest, maar dat is nooit opgelegd door een rechter.” Hij wilde vanmiddag al aangifte doen, maar wegens onderbezetting bij de politie kan hij pas maandag terecht.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×