Het bestuur van het 3 October Gilde. Van links naar rechts: Carlo Borsboom (penningmeester), Ton Bakker (secretaris) en voorzitter Ton Geenjaar.

Alkmaarse Poorters op werkbezoek in Leiden

De Alkmaarse Poorters waren gisteren te gast in Leiden. Deze vooraanstaande Alkmaarders die op 8 oktober de festiviteiten van het Alkmaars Ontzet ondersteunen, werden door het 3 October Gilde getrakteerd op haring en hutspot in het Haagsche Schouw. Tijdens dit werkbezoek aan hun Leidse collega’s, wilden de Poorters vooral weten hoe zij de banden met de 8 October Vereeniging konden aanhalen. Voorzitter Ton Geenjaar schetste de geschiedenis van het 3 October Gilde, vertelde over activiteiten, het belang van ondernemers om de viering van Leidens Ontzet financieel te steunen, de nauwe samenwerking met de 3 October Vereeniging en de strategie achter de ledenwerving.

Daarna nodigde hij de Alkmaarders uit voor de Hutspotmaaltijd op 2 oktober.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×