The Black Albinos in hun jonge jaren, foto: PR.

"Het dak moet eraf", spetterend lentefeest in Four Reasons

De onlangs opgerichte stichting Stap, zal een lange reeks swingende live muziek en dansavonden organiseren. Op zaterdag 21 maart wordt er in de Leidse Four Reasons als eerste van deze reeks, een spetterend lentefeest gegeven met optredens van Bazooka Joe en The Black Albinos. Bazooka Joe, onderleiding van Aart Mol (Catapult) is een bekende band die zijn sporen allang heeft verdiend en was het succes op het 10-jarig bestaan van ProPop. Zij brengen muziek uit de jaren ’80/’90. The Black Albinos dateren uit de jaren 60 en zijn vooral bekend in Leiden en Den Haag. De oudgedienden staan garant voor een avond lekker swingen. Het feest, onder het motto “het dak moet eraf” begint om 20.00 uur.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij: Plato, Vrouwensteeg, Total benzinepomp aan de Dr Lelylaan, Rokers Paleis, Leiderdorp en bij de Four Reasons aan de Lange Mare.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×