Openbare lessen Werelddans

Belangstellenden die kennis willen maken met dansen uit verschillende landen, zijn morgen welkom tijdens de openbare lessen van de cursus Werelddans voor kinderen. Feta organiseert deze openbare lessen als afsluiting van twee kennismakingscursussen, die in samenwerking met de Gemeentelijke Schoolsportcommissie Leiden en de Buitenschoolse sport van de gemeente Voorschoten plaatsvonden.Tijdens de openbare lessen, dansen de kinderen in costuum. Ze laten dansen zien uit onder andere Israël, Turkije en Frankrijk.De les van kinderen van 6 tot 8 jaar begint om 13.15 uur en die van de jeugd van 8 tot 12 jaar start om 14.15 uur. Beide lessen vinden plaats in het Wachtgebouw bij de Morspoort aan Morsstraat 62. Op www.fetawerelddans.tk staat meer informatie.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×