Verpleegafdeling Gynaecologie LUMC in nieuw jasje

De verpleegafdeling Gynaecologie van het LUMC is onlangs flink vernieuwd. De afdeling, die grenst aan de eveneens vernieuwde Dagopname-afdeling KNO/Oogheelkunde, beschikt over een afgeschermde balie voor beide afdelingen. Hier zijn gastvrouwen aanwezig die de patiènten de weg wijzen. Verder zijn er de nodige access points aangelegd, zodat de bezoekers draadloos kunnen internetten. De douche- en waskabines zijn toegankelijk voor rolstoelen en de bedden in de een- en tweepersoonskamers zijn vervangen. Deze “wisselbedden” zijn bovendien inzetbaar voor beide afdelingen.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×