Jetta Klijnsma aan de thee in Robijnhof

staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Jetta Klijnsma, is vanmiddag te gast in Zorgcentrum de Robijnhof. Samen met studentenvereniging Augustinus zal zij daar een High Tea voor de ouderen organiseren. Dit bezoek vindt plaats ter gelegenheid van Make A Difference Day, dat vandaag en morgen de nodige vrijwilligers op de been brengt. Ook een aantal ambtenaren zal de handen uit de mouwen steken en zelfs de wethouders blijven niet stilzitten.

Vanmiddag gaat John Steegh samen met een groep leerlingen van het Visser ’t Hooft aan de grote schoonmaak in de omgeving van de school. Morgen gaat Gerda van den Berg samen met de PvdA-fractie aan de slag om de speeltuin in het Zuiderkwartier voorjaarsklaar te maken.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×