Onthulling Poppenhuis Surinamestraat

Het Poppenhuis in de flat aan de Surinamestraat wordt komende woensdagmiddag feestelijk onthuld. Dit betreft een kunstproject dat Project en Adviesbureau Athena in opdracht van Portaal uitvoerde. De studenten van Athena trokken samen met een bewoonster van het complex langs de woningen en vroegen de bewoners of zij foto´s van de interieurs mochten maken. Alle foto’s zijn verwerkt in een poppenhuis. Komende woensdagmiddag wordt het kunstwerk in de centrale hal van de flat gehangen. De onthulling begint om 15.30 uur en is in handen van Portaaldirecteur Christoffel Klap.

Iedereen die het Poppenhuis onder het genot van een drankje wil bewonderen, is welkom. Met dit kunst- en cultuurproject wil Portaal de sociale samenhang in de wijk bevorderen en de bewoners meer bij hun eigen leefomgeving betrekken.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×