Ook het Leidse trio Dempsey speelt tijdens het Open Podium. (Foto: PR).

Open Podium in Leiden-Noord

Zaterdag 28 maart is er in Buurtcentrum De Kooi aan de Driftstraat 49 weer het Open Podium Leiden-Noord, georganiseerd door het Muziekcentrum Leiden-Noord. De toegang is gratis. De spits wordt afgebeten door het Leidse trio Dempsey, dat gedichten op muziek zet. Ze brengen een aantal nieuwe nummers ten gehore die ook op hun derde cd zullen komen te staan. Daarna is het de beurt aan Duo Sonero, dat Zuid-Amerikaanse muziek speelt met o.a. harp, panfluit en diverse slaginstrumenten. Ze worden gevold door Het Valies, bekend van o.a. De Gouden Pet. Deze puur akoestische groep maakt gebruik van vele instrumenten zoals contrabas, ukelele, saxofoon, fluiten en concertina. De avond word afgesloten door de band Hans Brinker Concept die voornamelijk eigen Nederlandstalige nummers spelen met reggae, blues en rockinvloeden.

Het open podium begint om 20.00 uur. Het volgende open podium wordt gehouden op zaterdag 16 mei. Geinteresseerden kunnen contact opnemen met Maarten Witkan 071-5222798 of 5219637.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×