Politie deelt tassen uit tegen zakkenrollers

Wie een nieuwe tas nodig heeft, kan vanmorgen terecht bij winkelcentrum De Luifelbaan in Leiden Zuid-West. De politie deelt daar samen met het project ‘Leiden Buitengewoon Veilig’, tassen uit aan het winkelend publiek. De tassen zijn voorzien van de opdruk “Geef zakkenrollers geen kans”. De actie heeft dan ook tot doel het onderwerp zakkenrollen nogmaals onder de aandacht te brengen en te zorgen dat het aantal slachtoffers daalt.Om zakkenrollers te slim af te zijn, adviseert de politie burgers vooral oplettend te zijn in drukke situaties waarbij mensen dicht tegen elkaar aan dringen. Ook moeten mensen bedacht zijn op afleidingsmanoeuvres;, en is het belanrijk de portemonnee in een afgesloten vakje van de goed afgesloten tas te bewaren.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×