PvdA Ombudsteam gelanceerd

De Leidse afdeling van de PvdA heeft afgelopen zaterdag een eigen Ombudsteam gelanceerd. Alle Leidenaars met problemen met hun huisbaas, uitkering, WMO, en dergelijke kunnen hier gratis terecht. Het team tracht indien mogelijk zelf op zoek te gaan naar oplossingen, en verwijst indien nodig, door naar de juiste instantie. Als het aangedragen probleem een politieke oplossing vraagt, schakelt het Ombudsteam het eigen netwerk in, dat onder meer bestaat uit raadsleden, wethouders en zelfs Tweede Kamerleden.Het team is te bereiken via ombudsteamleiden@pvda.nl. Het is bovendien ook aanwezig bij de wijkspreekuren van de PvdA. Op www.leiden.pvda.nl/ombudsteam staat meer informatie.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×