Vierde editie verkiezing 'Beste winkel van Leiden'

Ook dit jaar organiseert het Centrummanagement weer de verkiezing voor de beste winkel van Leiden. Omdat de binnenstad van Leiden zo’n 700 winkels herbergt, is een onafhankelijke jury al weken bezig om in drie categorieën de beste winkels te nomineren. Vanaf 1 april kan het winkelend publiek via www.bestewinkel.nl kiezen welke winkels zich de beste van Leiden mogen noemen. In de jury zitten enkele raadsleden en mensen uit de culturele sector en het bedrijfsleven. Dit jaar zullen er prijzen worden verdeeld in de drie categorieën ‘beste starter’, ‘mooiste etalage’ en ‘beste winkel in het algemeen’. Uiteindelijk beslist het publiek welke winkeliers als winnaars uit de bus zullen komen.

Van woensdag 1 april tot en met dinsdag 21 april kan er steeds één week op de favoriete winkel per categorie gestemd worden. Van woensdag 1 tot en met dinsdag 7 april op een van de genomineerden in de categorie ‘beste starter’, van woensdag 8 tot en met dinsdag 14 april kan er gestemd worden in de categorie ‘mooiste etalage’ en van 15 tot en met 21 april iedereen zijn stem uitbrengen op de favoriet in de categorie ‘beste winkel in het algemeen’.

Op vrijdag 24 april zal burgemeester Lenferink tijdens een feestelijke gelegenheid de uitslag van de verkiezing bekend maken en de prijzen overhandigen aan de winnaars. Er zijn niet alleen prijzen te winnen voor de winkeliers. Ook onder de stemmers worden er prijzen verloot, die beschikbaar worden gesteld door de winnaars van de beste winkel verkiezing 2007.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×