Zaterdag start 'gezond ouder'campagne in Leiden

In het kader van de Nationale Sportweek in april zal aanstaande zaterdag de campagne GO! van start gaan. Als kick-off van deze campagne zullen PvdA-wethouder Marc Witteman (sport) en de Leidse oud-huisarts Har Meijer ROND 13.00 uur een kort parcours over een opblaasbare stormbaan op het Stadhuisplein afleggen. GO! staat voor ‘gezond ouder’ en komt voort uit een samenwerking tussen verschillende organisaties, zoals het Sportbedrijf Leiden, GGD, Radius en de gemeente. De doelstelling van GO! is om Leidenaren van 50 jaar of ouder meer te laten bewegen. Daarom maakt GO! het samen met verschillende Leidse sportaanbieders mogelijk om tijdens de Nationale Sportweek gratis kennis te maken met meerdere (sport)activiteiten naar keuze. Enkelen van de activiteiten zijn: wandelen, tennis, yoga en koersbal. Na kennismaking met de activiteit is het ook mogelijk om je bij de club of vereniging aan te sluiten.

Een overzicht van alle activiteiten en de inschrijfformulieren zijn te vinden op www.sportbedrijfleiden.nl/actueel. Alle activiteiten van GO! vinden plaats tijdens de Nationale Sportweek van 18 t/m 24 april in Leiden en directe omgeving.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×