Deelnemers gezocht voor reis naar Toruñ

In de herfstvakantie organiseert de stichting Stedenband Leiden-Toruñ voor de elfde keer een busreis naar de Poolse zusterstad van Leiden. Het doel van deze trip is het leggen van contacten tussen Leidse en Poolse verenigingen en groepen. Om dat te bereiken, worden er onder andere recepties en excursies gehouden. Bovendien zal het reisgezelschap de Leidse estafetteploeg die naar Polen is komen lopen, verwelkomen.De bus vertrekt op dinsdagavond 20 oktober en komt op zondag 25 oktober weer terug.

Scholen, sportverenigingen, maatschappelijke organisaties en andere belangstellenden die mee naar Polen willen, kunnen zich voor 10 mei aanmelden via c.van.ingen@leiden.nl. Omdat de gemeente een deel van de vervoerskosten betaalt, zijn de kosten beperkt.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×