Wethouder opent ontmoetingscentrum Stevenshof

Wethouder Jan-Jaap de Haan van Cultuur, Werk en Inkomen, opent aanstaande woensdagmiddag Kerkelijk Ontmoetingscentrum “De Verdieping”. In dit ontmoetingscentrum worden allerlei activiteiten georganiseerd voor de bewoners van Leiden Zuidwest en de Stevenshof. Ze kunnen er bijvoorbeeld terecht voor een kop koffie en een krantje, voor een lezing en voor het maken van een bloemstuk. De Verdieping is een initiatief van de protestantse wijkgemeente Leiden Zuidwest en is te vinden aan Stevensbloem 269, boven de Digros.De openingsseremonie begint om 15.00 uur. Daarna kunnen de aanwezigen onder het genot van een hapje en drankje, met de wethouder spreken over het thema “Zin en onzin in Leiden Zuidwest”.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×