Laat de auto dinsdag thuis

De politie adviseert iedereen die komende dinsdag op pad gaat, de auto thuis te laten staan. Niet vanwege het milieu, maar in verband met de internationale conferentie over Afghanistan, in Den Haag. Afgevaardigden uit meer dan 70 landen, zullen vanaf Schiphol en het vliegveld van Rotterdam via de A4 en de A13 naar Den Haag worden gebracht en later ook weer onder politiebegeleiding terug worden vervoerd. Tijdens dat vervoer worden in de ochtend- en avondspits mogelijk rijstroken afgesloten. De politie raadt dan ook aan, om zo veel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer. Wie toch de auto pakt, moet rekening houden met files en vertraging.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×