Leiden krijgt primeur met nieuw concept Free Record Shop

De winkels van de Free Record Shop blijven in ieder geval de komende vijf jaar nog op veertien grotere NS-stations. Dat hebben de Free Record Shop en de NS vandaag bekendgemaakt. Het station van Leiden krijgt de primeur van het nieuwe winkelconcept van de Free Record Shop die zich voortaan meer op entertainment, zoals games, dan op cd’s gaat richten.

Er komen veel technische snufjes in de zaken. Ook gaat de Free Record Shop producten verkopen die niet fysiek in de winkel aanwezig zijn. Deze kunnen dan worden besteld. De traditionele geel-blauwe kleuren maken plaats voor zwart en blauw.

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×