Binnenvest zoekt maatjes

Stichting De Binnenvest is op zoek naar maatjes. Dit zijn vrijwilligers die het leuk vinden om regelmatig met een cliènt van de instelling voor maatschappelijke opvang op stap te gaan. Een maatje trekt voor minstens éénjaar op met een (voormalig) dak- of thuisloze die bij hem of haar past. Samen ondernemen ze regelmatig leuke dingen, zoals koffie drinken, sporten, winkelen of koken. Het maatje is beslist geen hulpverlener, maar vormt een fijne kameraad om activiteiten mee te ondernemen. Doel van het Maatjesproject is vooral dat de cliënten weer sociale contacten krijgen.

Inmiddels is er met succes een aantal koppels gestart. De Binnenvest is nu op zoek naar meer vrijwilligers. Ieder maatje krijgt een uitvoerige training en kan altijd terugvallen op de projectbegeleiding.Wie belangstelling heeft, kan mailen naar info@debinnenvest.nl. Op www.debinnenvest.nl staat meer informatie.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×