Blazers welkom bij AMIGO

Show- & Marchingband AMIGO is een tweede orkest rijker. Het bestaat nu uit 19 enthousiaste blazers en kan nog steeds versterking gebruiken. Het orkest speelt zittend en houdt zich vooral bezig met wat lichtere muziek. AMIGO is nu op zoek naar mensen die een blaasinstrument bespelen en het orkest willen versterken. Ook mensen die in het verleden een blaasinstrument bespeelden, zijn welkom. Wegens de krappe behuizing kunnen er geen leerling-muzikanten toegelaten worden.Het orkest repeteert iedere maandagavond tussen 20.30 en 22.30 uur in het clubgebouw aan de J.C.de Rijpstraat 27. Belangstellenden kunnen hier binnenlopen. Ook kunnen geïnteresseerden mailen naar ozm@amigo-leiden.nl.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×