Circus op het Davinci College

Wie op zoek is naar vermaak voor komende zondagmiddag, kan terecht op het Davinci College. In de aula verzorgen leerlingen van jeugdcircusMiloco en een aantal acrobaten een op China gerichte circus- en acrobatiekvoorstelling. Een groep van 25 leerlingen van het Davinci College werkt in de onderneming Artistic Encounters, aan de organisatie en voorbereiding van een kunstzinnige stage op middelbare scholen in Beijing. Ze organiseren diverse activiteiten, om die stage te financieren. Ook de opbrengst van het circus is daarvoor bestemd.

De voorstelling begint om 15.00 uur en duurt ongeveer 1,5 uur. Na afloop kunnen de jongste bezoekers onder begeleiding zelf ook kennismaken met acrobatiekkunstenen circustrucs. De kaartjes voor volwassenen kosten 5euro en voor kinderen onder de 12 jaar 3,50 euro. De kassa is open vanaf 14.30 uur.De school is te vinden aan de Kagerstraat.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×