Gemeenteraadsleden bezoeken Stevenshage

Dierenasiel Stevenshage kreeg vorige week zaterdagochtend bezoek van een aantal gemeenteraadsleden. Deze bezoekers afkomstig uit de gemeenten Kaag en Braassem, Katwijk, Leiderdorp,Oegstgeest, Teylingen, Voorschoten en Zoeterwoude, kwamen op uitnodiging van de stichting van het asiel. Het bestuur vroeg de raadsleden aandacht voor de onzekere inkomenssituatie van Stevenshage en pleitte voor een hogere bijdrage vanuit de gemeenten waarvoor het asiel dieren opvangt, zodat de werkelijke kosten van de wettelijke dierenopvangtaak die aan Stevenshage wordt uitbesteed, gedekt worden. Enkele gemeenten hebben deze verhoging al beloofd.de commissie Leefbaarheid van de gemeente Leiden bezocht Stevenshage eind vorig jaar al.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×