Gemeenteraadsleden bezoeken Stevenshage

Dierenasiel Stevenshage kreeg vorige week zaterdagochtend bezoek van een aantal gemeenteraadsleden. Deze bezoekers afkomstig uit de gemeenten Kaag en Braassem, Katwijk, Leiderdorp,Oegstgeest, Teylingen, Voorschoten en Zoeterwoude, kwamen op uitnodiging van de stichting van het asiel. Het bestuur vroeg de raadsleden aandacht voor de onzekere inkomenssituatie van Stevenshage en pleitte voor een hogere bijdrage vanuit de gemeenten waarvoor het asiel dieren opvangt, zodat de werkelijke kosten van de wettelijke dierenopvangtaak die aan Stevenshage wordt uitbesteed, gedekt worden. Enkele gemeenten hebben deze verhoging al beloofd.de commissie Leefbaarheid van de gemeente Leiden bezocht Stevenshage eind vorig jaar al.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×