Leiden leeft met water vanaf maandag beschikbaar

Vanmiddag is het boekje Leiden leeft met water gepresenteerd. Dit is deel zes van de reeks Leiden Lekker Wild, eenserie over natuur in de stad. Naast persoonlijke verhalen van Leidenaars die iets met water hebben, allerlei weetjes over water en twee vaarroutes, bevat het boek ook de Leidse Vaarkaart voor watertoeristen. Leiden leeft met water is vanaf komende maandag af te halen bij de publieksbalies van het Stadhuis en Stadsbouwhuis, het hoogheemraadschap van Rijnland, het Koetshuis in de Leidse Hout, Kinderboerderij de Merenwijk, bezoekerscentrum het Reigersbos, de centrale Bibliotheek en nog enkele andere locaties.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×